Loading...

Wapa Gigatera- Strålkastare 100W

Artikelnr: WAPA100 Kategori: Etiketter: , , , ,

4,290.00 kr

Bland det bästa inom led-strålkastare du kan hitta på marknaden idag. Allsidig led-armatur som passar till allt ifrån gårdsbelysning, fasadbelysning, paddockar, vägar, skidspår eller parkeringsplatser. Går utmärkt att sätta på både stolpe och vägg. Kvalité rakt igenom med  helgjutet chassi i aluminium vilket bidrar till den låga vikten och en låg arbetstempratur. Hela 140 lm/watt ut ifrån armaturen med asymmetrisk spridning utav ljuset på hela 17 meter. Ett monster vad det gäller att lysa upp områden. IP-klassen är 66 och den tål alla temperaturer mellan -30°C~50°C. Skall du lysa upp ett större område så är WAPA serien ifrån Gigatera ett utmärkt kvalitetsval som håller länge.

Leveranstid 8 days

Loading...

Professionell gårdsbelysning Led

Bland det bästa du kan hitta på marknaden idag. Allsidig armatur med hela 14000 lumen ut ifrån armaturen. Heljutet gods i aluminium med kvalitetsdrivdon inuti armaturen och tempererat glas. Den fina kylningen på Gigateras produkter gör att du har en armatur som håller väldigt länge, tack vare sin kropp i aluminium.

Tillverkas utav Gigatera

Led-armaturen tillverkas utav Sydkoreanska bolaget Gigatera som gör kvalitetsprodukter och sponsrade bl.a. vinter-OS i Pyeongchang 2018 med all belysning i området. Bolaget blev även utvalt att leverera belysningen till Yankee Stadium (New York, USA) 2019 tack vare dess fina kvalitet och ljus vid TV-sändningar.

Mångsidig armatur t.ex. till paddock och gård

Tack vare den fina ljusbilden och den assymetriska spridningen är armaturen oerhört mångsidig. Fungerar jättebra i paddockar på t.ex. trästolpar eller för att lysa upp ett större område på gården. Har du en skylt på väggen med reklam så kan du montera denna (eller 50W) för att belysa fasaden eller skylten med, tack vare den fina ljusbilden så täcker armaturen stora ytor.

Flexibelt fäste för enkel montering

På armaturen sitter ett stabilt flexibelt fäste så att du kan rotera armaturen 90+ grader. Fästet har monteringshål och fästes förslagsvis med franska muttrar i t.ex. trä.

Vikt 4.2 kg
Dimensioner 55.2 × 14 × 26.4 cm
Effekt (W)

100W

Färgtemperatur

Varumärke

Gigatera

Spänning (V)

Kapslingsklass

Lumen per watt

140 lm/w

CRI

80 Ra

Vikt

4,2 kg

Datablad WAPA 100W

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Rulla till toppen