Led-belysning har blivit mainstream

Dali LED Driver

Från att ha varit något som early adapters importerade in så har Led-belysning blivit mainstream. Ett givet kvitto på detta är väl att det knappt går att köpa någon annan belysningskälla längre. Men man behöver faktiskt inte backa så långt tillbaka i tiden när utbudet på Led var tämligen begränsat och kanske inte alltid så vackert.LED-Driver-Dali

Den tidiga blåa led-belysningen kastade t.o.m. ett negativt “sken” över belysningskällan som ett seriöst alternativ till vanlig glödlampa. En stämpel som tog flera år att tvätta bort då många tyckte att led-belysning var något som möjligtvis hörde hemma i en operationssal än i hemmet.

Men som med all utveckling så kom verklighten i kapp produkterna och sakta men säkert står vi där vi är idag. Däremot finns det fortfarande produkter kvar på marknaden som teknologiskt har några år på nacken vilka man skall undvika.

Vi på Ledoteket har hela tiden när vi köpt in vårt sortiment haft orden kvalitet och nytta som ledstjärna i vårat produktutbud. Det kommer vi fortsätta med, för vi vet att en nöjd kund kommer alltid tillbaka. En nyhet som undertecknad tycker är ett stort framsteg är våra nya drivdon som kan reglera BÅDE färgtemperetur och styrka i ett enda drivdon, de kallas Tunable White och du hittar dessa här.

Rulla till toppen